Skrevet d. 06 jul 2014

Dagens Nyhed: Bedre Pizza udvalg i KBH

I dag er det den 6 juni 2014, og vi har denne glædelig nyhed på programmet. Fra og med i dag vil vi arbejde på at få endnu flere lækre pizzariaer i KBH. Lige nu har vi cirka 100 stykker, men vi skal helt op på de 500 restauranter før vi for alvor kan mærke os selv som Københavns bedste pizza restaurant oversigt.

Læs mange flere nyheder på Dagens

Vi har derfor taget direkte kontakt til restauranterne, og glæder os til at høre om de er klar på at være på vores hjemmeside.

I og med vi får flere restauranter, arbejder vi også på at fjerne nogle, som ikke lever op til vores strenge krav. Vi vil derfor foretage et kvalitetstjek ved at kigge på deres smiley og udbringningstider.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *